Revolucija uz pomoć veštačke inteligencije

U svetu poslovanja, digitalna revolucija neumorno napreduje, a jedna od ključnih pokretača ove transformacije je Veštačka Inteligencija (AI). AI je postala katalizator promena, omogućavajući kompanijama da prepoznaju nove prilike, poboljšaju efikasnost i ponude personalizovane usluge svojim klijentima.

Kroz ekspertsko znanje članova našeg tima sa višegodišnjim iskustvom u oblastima AI i mašinskog učenja, otvaramo vrata inovacijama i stvaramo održive konkurentske prednosti za Vašu kompaniju.

Algoritmi za pobedu

Polje AI je jako široko, skupo i zahteva visok nivo stručnosti i znanja eksperata. Čast nam je da u našem timu ima takvih članova, jedan od njih učesnik je političkih kampanja i ovde ćemo Vam predstaviti neke od primena AI baš u toj oblasti.

#

U svetu političkih kampanja, borba za glasove može biti surova i neumoljiva. U toj borbi, Veštačka Inteligencija (AI) postaje moćan saveznik za one koji su spremni da je iskoriste do maksimuma. AI se koristi ne samo za optimizaciju komunikacije sa biračima, već i za dublje analize i strategije koje omogućavaju kandidatima da se istaknu u gomili konkurencije.

Ova surova primena AI obuhvata mnoge aspekte političkih kampanja, uključujući analitiku birača, personalizovanu komunikaciju, predviđanje izbornih ishoda i prilagodljive strategije. Ovaj tehnološki napredak omogućava kandidatima da targetiraju ciljne grupe, prate promene u javnom mnjenju i prilagode svoje poruke u realnom vremenu.

Populizam je dobio svoj najmoćniji alat koji ne prestaje da se usavršava. Kao učesnik političkih procesa moram primetiti da su političke borbe nemilosrdne, a teren pravno neuređen. Makijavelisti se ne ustručavaju da posegnu za nekim od sledećih zloupotreba:

  • Manipulacija informacijama

  • Mikrotargetiranje

  • Nepoštene prakse anketiranja

  • Napadi na protivnike

  • Privatnost birača

  • Autonomni botovi

I nemojte se zavaravati da ova lista ima kraj.

#

Bilećka 56 - 11 000 Beograd,
Karađorđeva 41 - Šabac

Pozovite nas

+381 63 666 082

Pošaljite meil

support@netstar.rs